προφίλ

η ποιότητα στη δουλειά μας θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας

 

Από το 1980 το συνεργείο αυτοκινήτων ΜΑΜΕΛΕΤΖΗ, αφού πέρασε από τον πατέρα στον υιό, βρίσκεται κοντά σας για να σας προσφέρει υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής του αυτοκινήτου σας, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους καθώς και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

 

Το συνεργείο αυτοκινήτων ΜΑΜΕΛΕΤΖΗΣ αναλαμβάνει κάθε είδους επισκευή σε οποιοδήποτε μοντέλο αυτοκινήτου, με εξειδίκευση τα τελευταία έτη στα μοντέλα των εταιρειών Hyundai και Kia, που έχει πιστοποιηθεί ως επίσημος επισκευαστής.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις και τις τάσεις της αγοράς, το συνεργείο αυτοκινήτων ΜΑΜΕΛΕΤΖΗΣ δημιούργησε για εσάς, ένα εξειδικευμένο τμήμα εμπορίας και τοποθέτησης συστημάτων υγραεριοκίνησης, για όλους εσάς που αποζητάτε οικονομία μετακινήσεων σε περίοδο που οι τιμές των καυσίμων έχουν φτάσει στα ύψη.

Ο Σταύρος Μαμελετζής μαζί με το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη που προκύπτει στο αυτοκίνητό σας.

Επισκεφθείτε μας για να γνωρίσετε κι εσείς τις ασυγκρίτου ποιότητας υπηρεσίες μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.